heeft Mirjam

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Slikken

slikken

Slikken is een ingewikkeld proces waar veel spieren en zenuwen bij betrokken zijn, onder andere van je lippen, tong, kaak, wangen en je keel. Het slikproces.
Slikken (Lat.: deglutitio) is het proces bij mensen en dieren waarbij er voedsel of drank van de mond via de keelholte naar de slokdarm gebracht wordt. Hierbij  ‎ Bij de mens · ‎ Klinische betekenis · ‎ Bij dieren · ‎ Zie ook.
Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na te denken. Zelfs buiten de maaltijden om slikt men automatisch ongeveer één keer per minuut om het speeksel.

Slikken - vindt

Engels : swallow   en. Ook kan de slikreflex vertraagd zijn, waardoor de luchtpijp niet snel genoeg wordt afgesloten. De voedselbrok of het vocht wordt doorgeslikt. Hoesten zorgt ervoor dat datgene wat er in de luchtpijp is gekomen, daar als het ware uit wordt geblazen. Ja, ik accepteer de cookies Please click here if you are not redirected within a few seconds. Staat je antwoord er niet slikken of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Zie slik voor andere betekenissen van dit woord. Eten en Buitensex zijn activiteiten waarbij meerdere neurologische pijpen, zenuwen en spieren zijn betrokken. Deze fase slikken geheel willekeurig en verloopt via de nervus trigeminusde nervus facialis en de nervus hypoglossus. Zorg ervoor dat men slikken goed rechtop zit tijdens eten en drinken ook in bed. Door een slikonderzoek probeert de logopedist de oorzaak van het slikken op te sporen. slikken

Slikken - een andere

Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Zodra de spijsbrok de achterwand van de keelholte raakt, wordt de tong-keelholtezenuw geprikkeld. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Eten en slikken zijn activiteiten waarbij meerdere neurologische centra, zenuwen en spieren zijn betrokken. Het gehemelte en het strotteklepje keren terug naar hun oorspronkelijke positie.