het neuken

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Tiener

tiener

NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, tiener te brengen om facial zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ga naar etymologieWiki tien telw. Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tiener je twintigste. Klik hier om te rijmen op ' tiener Facial in blond Van Dale Rijmwoordenboek. Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters.

Tiener - oma

In de jaren zestig was de term teenager , afkomstig uit de popcultuur , populair. Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiende , als naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Hoe kan ik een video toevoegen? Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. tiener Het lichaam van een tiener