betrapt zijn naakte

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Anaal

anaal

Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?.
[b][/b] Ik heb een vraag mijn vriend en ik willen graag anale seks dit hebben we ook wel eens gedaan [u]maar ik ben een beetje bang![/u] bang.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.

Anaal - facial

Wingman is een ultradun condoom en dus niet specifiek gemaakt voor ruige en anale seks dat zijn de extra dikke condooms , maar het kan wel als je voldoende glijmiddel gebruikt. Dan kan je langzaam wat dieper en wat sneller in de anus gaan. Dus echt milimeter voor milimeter zowat. Maar als hij hem er weer helemaal uittrekt, trekt je kringspier zich weer samen, en kan het behoorlijk pijnlijk zijn als hij er weer in wil. En uiteindelijk vind ik het erg spannend en ook enigszins aangenaam. Sense, voor al je vragen over seks, verliefdheid, liefde en alles wat daarbij komt kijken. Anaal Nathrakh - "Eschaton" ( Full Album ) anaal