legt erg diep mondje

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Amateur

Amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - heeft Mirjam

Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. Ook op deze website. Geen resultaat voor ' amateur '. Van Dale op school. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook in de database Amateur Arts Fund amateur cine Cumshot camera amateur Amateur film projector amateur cine films amateur films amateur mechanic amateur painter amateur photography amateur radio equipment amateur radio gear Amateur radio operator amateur swallow receiver amateur satellite amateur service. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die Amateur hier!