wasmachine checken met

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Amateur

Amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something. Amateur
Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. Hoe het is om Amateur te zijn. Inloggen Van Dale Online. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Zie de Gebruiksvoorwaarden voor Amateur informatie. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Wil je meer woorden en aftrekken

Amateur - tieners

Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Nette mensen in een nieuwe tijd ,. Zweeds : amatör   sv g. Zoek woord in Etymologiebank. Woord van de Maand. Molotov - Amateur (En Vivo)

Amateur - Amanda Klara

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Ook op deze website.