maar Starten maar Schuwe

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Uniform

uniform

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' uniform ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.
Uniform is a design and innovation company. We use design, innovation and imagination to create change. Offices in Liverpool & London.
Betekenis ' uniform '. Je hebt gezocht op het woord: uniform. (het/de; o en v(m); meervoud: uniformen ; verkleinwoord: uniformpje) kleding, bv. Uniform - The Killing of America (Official Music Video)
uniform Door het uniform is te zien welke functie de drager heeft en dat de drager behoort tot uniform personeel van een organisatie of bedrijf. Dragen de schoolmeisje van een winkelbedrijf dezelfde kleding, bijvoorbeeld een rode uniform en een groen shirt, zodat ze voor de klanten en voor elkaar herkenbaar zijn, dan is dat dus een uniform, maar in black praktijk wordt dit geen uniform genoemd. De werkgever zal Pijpen dan ook niet toestaan dat het uniform wordt gedragen bij een actie bijvoorbeeld een betoging waar het bedrijf of organisatie waarvan het uniform is niet achter staat. Klik hier om te rijmen op ' uniform ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Uniform het gelijknamige begrip uit de scouting, zie Facial scouting. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek!