het toilet Natte vingers eigen

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie. Zij waren verwant aan de talen van het Hanzegebied en Baffen resp. Bijna alle Surinamers spreken minstens twee talen. Het Nederlands kent een hoofdzakelijk Germaanse woordenschat. Ook de vele immigranten, eerst uit Zuid-Europa en daarna uit Nederlands en Turkije adopteerden het Frans als voertaal in Lesbi contacten met Nederlands en derden, en deden het aantal Franssprekenden stijgen. Meer weten over taal?

Nederlands - kwartetten met

Er is zelfs een Nederlandstalige krant, die al heel lang bestaat en onlangs weer voor een tijd van de ondergang is gered door sponsors waaronder ook de Vlaamse regering. Samen met het Nedersaksisch , Nederduits en Hoogduits behoort het Nederlands tot de zogenoemde Continentaal-West-Germaanse tak van de Indo-Europese talen. Nederlandse creoolse talen : Het Limburgs en Nedersaksisch zijn in Nederland, naast het Nederlands, officieel erkende streektalen. Er zijn dorpen waar nog redelijk Nederlands wordt gesproken. Test je kennis van de volgende onderdelen van het Nederlands. Binnen de Europese Unie EU is het de achtste meest gesproken taal na het Duits, Frans, Engels, Italiaans, Pools, Spaans en Roemeens. Nederlands TAG ❤ Gewoon Nederlands