het toilet

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Baffen

baffen

Baffen. Let op: Spelling (deels) uit ow. [gelijkvloeiend] (ik bafte, heb gebaft), blaffen, bassen. *aeroengineering.info, m. (-s). *aeroengineering.info, v. (-s). Gevonden op.
Ik hoor het steeds vaker, anale sex of baffen (= Poepgatteke likken) Keb een paar vrienden die het ook doen maar ik snap het nog steeds niet.
baffen. als beffen maar dan anders. Orale stimulatie, bij voorkeur middels de tong, van de gevoelige plekjes om en nabij de sluitspier.

Baffen - pret

Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketing acties. FF grof, maar ik heb bij mezelf altijd zoiets gehad van: Hij heeft al gat, wrm ook nog die andere? Je bent nu hier: voorpagina » forum. But we want more, ik begrijp dat er meerdere met vragen zitten. Dat voelt ook wel zo fris aan, of niet? Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Sarah. Een gat is een gat en mijn lul heeft geen ogen.
Haha, lijkt me wel ja. Je mag niet reageren op berichten. Zoek meer berichten van Kaps. Bekijk openbaar profiel Buitensex meer berichten baffen kitesurfertje. WC papier is dan baffen niet het enige middel om het een beetje schoon te krijgen.