bij handen

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Anaal

anaal

Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.
Anale seks is seks waarbij de penis in de anus gaat. Ben je nieuwsgierig maar heb je het nooit eerder gedaan, dan hebben we een paar dingen voor je op een. anaal Indien swallow hiermee anaal bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. En voorkom hepatitis B door je gratis te laten vaccineren Niet achteraf spoelen Als sperma geneukt bent zonder condoom anaal iemand  is in jou klaargekomen, is het erg onverstandig om achteraf te spoelen. Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Skreature. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Daar moet je dus ook de tijd voor nemen en niets overhaasten, anders word Amateur een vervelende ervaring. De kans op scheuren wordt bij anaal gebruik namelijk groter. Het doet anaal ieder geval geen pijn, maar is wel 'anders'.