moeder verrast

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Sperma

sperma

Sperma. Je wilt er van alles van weten, maar tik het in op google en je krijgt er een hoop ranzigheid bij cadeau. Bij Quest hebben we het kaf en.
Wat is de kwaliteit van je sperma? Doen de zaadcellen hun werk en ben je vruchtbaar? Wat beinvloed de kwaliteit van het sperma? Lees het hier.
Sperma is in ruime zin de door mannelijke dieren geproduceerde vloeistof met geslachtscellen. Bij zoogdieren, waaronder de mens, wordt sperma (ook wel  ‎ Samenstelling · ‎ Gesekst sperma · ‎ Levensduur sperma · ‎ Trivia.
sperma

Sperma - vingers

Technieken om de zaadcellen van mannen te sorteren op potentieel geslacht, waardoor de ouders kunnen kiezen voor een jongen of een meisje, zijn in ontwikkeling maar ethisch omstreden. De rest is vocht. Mannen met een lage stem zijn vaak sterker, dominanter, groter en betere strijders. Mannen die medicijnen tegen een hoge bloeddruk gebruiken  zijn gemiddeld tien procent minder vruchtbaar dan mannen die de medicatie niet gebruiken. Het is daarom zaak om, wanneer zwangerschap niet gewenst is, ook indirect contact van de vagina met sperma te vermijden.