ook piemels

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie. Nederlands

Nederlands - Stiekem gemaakte

Over oudere in het Nederlands geschreven literaire werken is weinig bekend. Voorlopig bleef het bij pogingen waarin elke auteur zijn eigen streektaal het meeste gewicht gaf. In het Nederlands bestaan net als in het Engels vaak twee woorden met dezelfde betekenis synoniemen waarvan het ene een Germaans erfwoord en het andere een Romaans leenwoord is, bijvoorbeeld uitnodiging en invitatie. Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Neem dan contact met mij op. Het wordt wel beschouwd als half- creoolse taal.
HollandsBrabantsNederlandsCreampieNedersaksisch e. Er is zelfs een Nederlandstalige krant, die al heel lang bestaat en Nederlands weer voor een tijd van de ondergang is gered door sponsors waaronder ook de Vlaamse regering. Zie Nederlandse creoolse talen voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Deze indeling in grote tieten werd opgenomen in art. De toekomende tijd wordt gevormd met het hulpwerkwoord zullen.