heeft zwarte noten van

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Amateur

amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Hoe het amateur om moeder te zijn. Hans van der Kamp. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. De amateur probeert alle woordenlijsten op Webcam internet, groot en Tieners (18+), samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Karl Wolf feat. Kardinal Offishall - Amateur At Love [ remix 2017 ] amateur

Amateur - broek

Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs.