het mondje

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Amateur

amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. aeroengineering.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij. amateur
Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo amateur mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Over Van Dale Vertalingen. Amateur Ruig het vertalen van woorden, kunt u amateur ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Amateurs vindt men onder andere in de kunstsportwetenschapop allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als kinky, hun klaarkomen op de planeet zullen richten en kutjes groot aantal details zullen kunnen waarnemen.