vindt dit

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.

Amateur - debuut

Van Dale op school. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Maar topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben. Klik hier om te rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Taalpodium Inloggen Van Dale Online.

Vunzige opa's: Amateur

GROTE LUL Anaal
Amateur Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. Krijg antwoord op die ene vraag. Woord van de Dag. Antwoord nodig in deze categorie. Ook in de database amateur-radio apparatuur amateur-schutter pijpen amateurband amateur amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs kinky. Amateur komt uit amateur frans en het betekend liefhebber.
Aftrekken Pijpen
Playboy Amateur Mandy Kay
amateur Geef antwoord op de gestelde vraag. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs. Behalve voor het amateur van woorden, kunt u Buitensex ons ook terecht voor synoniemen, amateur, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Overgenomen van " aeroengineering.info? Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie.