trio pret met

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.

Duits - kwartetten met

Het Duits Deutsch is een van de West-Germaanse talen. Op onze site vindt je een handige vertaal module die wordt aangeboden door een bekende Nederlandse vertaalsite. In Brazilië , Argentinië , Paraguay en Chili wordt voor de rest nog veel Duits gesproken door immigranten. Nederlandse Jongeren in Berlijn. Zo is het der Mann , want "man" is natuurlijk een mannelijk woord, en een moeder die Mutter , is een vrouwelijk woord. Bij andere woorden is het soms onduidelijk, bijvoorbeeld bij een appel. In Duits Facial taalwetenschappelijke literatuur wordt het begrip Duits soms als ouderwets synoniem voor het huidige begrip Continentaalwestgermaans gebruikt. Turks : Almanca Duits tr. De Nederlandse en de Duitse standaardtalen resp. Rat für deutsche Rechtschreibung Raad voor Duitse spelling. Daarnaast is er nog de eu. Indonesisch : bahasa Jerman   id.
Duits

Duits - wijf

In de Europese Unie is Duits een officiële taal. Oranje-speler Mathijsen vertelt over voetballen in Duitsland test-wouter Tongbrekers... Hoewel deze letter erg lijkt op een B, wordt het uitgesproken als een dubbele S vandaar de naam dus. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Maar soms krijgen ze wel een Umlaut in het meervoud: die Äpfel de appels. In het Duits zijn dit er drie: der , die en das. Maar, om het nog ingewikkelder te maken, als weer voor die d, t, n of m een r, i of dezelfde letter staat, dan hoeft er weer geen -et achter, dan blijft het gewoon -t.