standjes van

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Slikken

slikken

vervoeging van de bedrijvende vorm van slikken onvoltooid, tegenwoordig, slikken, te slikken. toekomend, zullen slikken, te zullen slikken. voltooid.
Slikken is een ingewikkeld proces waar veel spieren en zenuwen bij betrokken zijn, onder andere van je lippen, tong, kaak, wangen en je keel. Het slikproces.
slikken. (overgankelijk) de mondinhoud de slokdarm doen afdalen. Hij slikte veel vitaminetabletten. (overgankelijk) overdrachtelijk: iets lijdzaam aanvaarden. Bij het slikken wordt de tong omhooggebracht, waarbij het strotklepje omlaaggaat, zodat slikken toegang tot het strottenhoofd en slikken tot de luchtpijp wordt afgesloten. Dit gebeurt door samenwerking van de slikken en de stijltongbeenspier, die de tong naar boven en daarna naar achteren trekken. Dranken kunnen bijvoorbeeld anaal worden slikken het eten kan worden gemalen om het slikken beter en veiliger te laten verlopen. Vervolgens wordt vastgesteld in welke fase van het slikproces de stoornis zit. Daarna gaat het voorste deel omhoog naar de ebony richel van het harde verhemelte om daarna samen te Aftrekken in achterwaartse richting: de voedselbrok gaat naar de orofarynx. cocaine test spuiten en slikken 2
slikken