Stelletje heeft sex voor camera

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Slikken

slikken

Een gezond persoon kan slikken zonder er bij na te denken. Zelfs buiten de maaltijden om slikt men automatisch ongeveer één keer per minuut om het speeksel.
Slikken (Lat.: deglutitio) is het proces bij mensen en dieren waarbij er voedsel of drank van de mond via de keelholte naar de slokdarm gebracht wordt. Hierbij  ‎ Bij de mens · ‎ Klinische betekenis · ‎ Bij dieren · ‎ Zie ook.
Slikken is een ingewikkeld proces waar veel spieren en zenuwen bij betrokken zijn, onder andere van je lippen, tong, kaak, wangen en je keel. Het slikproces.

Slikken - wijf

De reflex wordt opgewekt door sensoren in de keelholte als de voedselbrok daarnaartoe wordt geduwd door de tong. Toch is slikken een zeer complex proces. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Bij verslikken: voorover buigen, door de neus inademen en rustig hoesten. Bij terminale patiënten wordt slikken vaak problematisch met het risico van ophopen van speeksel in de keelholte en eventueel in de longen. Wanneer iemand zich verslikt, komt eten of drinken in de luchtpijp terecht in plaats van in de slokdarm. slikken AFKICKEN of de DOOD! Paul's strijd tegen DRUGS! Spuiten en Slikken DOCU! De voedselbrok of het vocht gaat verder de slokdarm in slikken komt uiteindelijk in de maag terecht. Pijpen slikken minder goed gevoeld wat er in de mond of keel gebeurt. Dranken kunnen bijvoorbeeld ingedikt worden of het eten kan worden gemalen om het slikken beter en veiliger te laten verlopen. Zodra de spijsbrok de achterwand van de keelholte raakt, wordt de tong-keelholtezenuw geprikkeld. Schrijf u in voor de Nieuwsbrief. De voedselbrok of het vocht wordt doorgeslikt.