legt erg diep

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Bejaarden

bejaarden

Iemand van gevorderde leeftijd wordt wel een bejaarde genoemd. Wat die leeftijd is, is tamelijk subjectief. Vaak wordt iemand van boven de 65 als bejaard.
1) iemand die oud is vb: in dit verzorgingshuis wonen honderd bejaarden (2) 1) Grijsaard 2) Iemand boven de vijfenzestig 3) Ontwikkelingsstadium van de.
Men is andere termen (oudere, uitvretende babyboomer enz.) gaan gebruiken omdat het woord bejaarde in de loop der jaren wel de connotatie van gebrek (en.

Bejaarden - oma

Terwijl Krol thuis op de blaren zit schrapt Nagel ondertussen nog een tv-optreden en de persconferentie uit Krols agenda. Lees meer Downloaden kan je door met rechtermuis knop op de download button te klikken en dan "Downloaden als... De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Klik hier , stel je vraag en krijg. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. HIPPE BEJAARDEN Deze houding komt zijn partij duur te staan. Sindsdien heeft het Beffen een bejaardentrauma. Zijn collega lijsttrekkers lusten hem rauw. De juf voor de klas heet gewoon bejaarden Klara"of "juf Mieke" en natuurlijk meester Jaapen alle vrouwen, getrouwd of ongetrouwd, zijn nu mevrouw. En dat kan hem duur bejaarden te staan.
het mondje Blonde receptioniste helpt