lesbiennes komen

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Anus

anus

De oorzaak van deze klachten kan alleen in de huid rond de anus gelegen zijn, soms ook in afwijkingen van het anale kanaal of het laatste gedeelte van de.
Een anaal fissuur is een fissuur in de anus. Een fissuur in de anus is een kloofje of een scheurtje in de anus. Vaak loopt de fissuur in de lengterichting van de.
Helder kliniek is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van aandoeningen in de endeldarm of rond de anus. Onze specialisten hebben zeer veel.

Anus - sletje

Heeft u regelmatig pijn tijdens de ontlasting? Tips en adviezen om verstopping te voorkomen     Een verhoogde spanning een soort kramp van de kringspier Deze verhoogde spanning wordt meestal verergerd door de pijn die de fissuur veroorzaakt. Een kloofje of scheurtje in de anus kan verschillende oorzaken hebben. Jeuk, pijn en een branderig gevoel zijn ook veelvoorkomende klachten. Wij bieden u een veilige omgeving: kleinschalig maar superspecialistisch. Lauw water en goed droog deppen. Enkele leefregels voor de verzorging van de peri-anale huid.
04 Pap Smear anus