blondje bevrijdt ouwe

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Amateur

amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Van Dale op school. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat amateur het Duits vindt. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Boek maken Amateur als PDF Printvriendelijke versie. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. amateur Molotov - Amateur (Rock Me Amadeus)

Amateur - Amanda Klara

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Woord van de Maand. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Dubbele antwoorden staan we niet toe. Over Van Dale Vertalingen. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber.