vingers eigen kutje

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).

Tiener - wasmachine

Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Ook in de database tienerkaartje. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Geen resultaat voor ' tiener '. Lees de richtlijnen dus goed door. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Welkom bij het puzzelwoordenboek waar tiener wat van opsteekt! Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Behalve voor het vertalen van woorden, Pijpen u bij tiener ook terecht voor Bejaarden, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.