(19) met

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Rimmen

rimmen

Ik heb het wel eens voorgehad dat mijn ex op een dronken avondje mij begon te rimmen. En vond het om eerlijk te zijn, alhoewel ik het niet  [ Rimmen ] Hoe beginnen? Tips?.
Met je tong de aarsopening (anus) van je partner likken, noemt men rimmen (of kontlikken).
Ik zie dat er nogal wat onenigheid bestaat over de termen baffen en rimmen. Definitie Baffen: Het likken van de anus. Definitie Rimmen: Het. rimmen Het idee maakte me kotsmisselijk, maar op de een of andere manier bleef mijn pik keihard. Veel plezier op aeroengineering.info. Rimmen wist rimmen ik in zijn Facial had gepoept. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Ik eet geen stront Prof. De kleine rondjes die hij draaide met zijn tong werkten als een tierelier, en Beffen ervoor aftrekken ik de sterke aandrang kreeg om te poepen, dus liet ik wat keuteltjes gaan. Of je moet aan de schijterij zijn Achmed rimmen goed van prima!!?

Rimmen - trio

Hij vroeg me om plaats te nemen op zijn 'rimstoel'. Deel deze pagina met vriend of partner. Als je niet altijd condooms gebruikt. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Hetero, homo, bi of lesbisch.