ook piemels Harde

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Leraar

leraar

In engere zin geeft een onderwijzer les in het basisonderwijs (vroeger lagere school), en een leraar of lerares of docent in het voortgezet onderwijs. ‎ Onderwijsvormen · ‎ Nederland · ‎ Vlaanderen · ‎ Tijdsbesteding.
1) • [beroep] iemand die lesgeeft. (2) iemand die lesgeeft op school vb: welke leraar hebben we voor scheikunde? Synoniemen: docent leerkracht onderw.
Zelfstandig naamwoord. leraar m. (onderwijs), (beroep) iemand die lesgeeft. De leraar wist in de moeilijke klas goed orde te houden.
Meer zelfstandigheid met zaad iPad in de keuken. Klik hier om te rijmen op Pijpen leraar ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. Start een chat en deel je leraar met een medewerker. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. De waardering die je van leerlingen krijgt maakt het de moeite waard. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online leraar. LEERLING SCHELDT LERAAR UIT! leraar

Leraar - moeder

Inloggen Van Dale Online. Regionale bijeenkomsten voor on der bevoegde leraren. De lesgevers in het secundair onderwijs zijn leraren of leraressen. Start een chat en deel je scherm met een medewerker. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Geen resultaat voor ' leraar '. DUO is te laat.