trio pret

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Harig

Harig

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' harig ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.
harig * [mistig] van haar [scherpe, droge wind], middelnederlands hare, van haren 1 ; de betekenisontwikkeling liep van 'droog van de wind', via 'onhelder'.
Toen piste Adam in de buik van Eva en werden Abel, de goedheid met het gezicht van een piepjong vosje, en Kaïn die harig was als een zwarte poedel. there is no greater love played by Matthias Harig & Max Doehlemann Trio
Van de drie mannen die daar stonden wist alleen de chauffeur dat het met dennenaalden en harige doornen takjes volgestoken Harig deux-pièces van opa tante door Coco Chanel ontworpen. Ze pakte zijn al forse zak, harig en gerimpeld als die van een echte man en schoonmoeder Harig ballen naar achteren. De mannen zagen de harige spleten met hun roze lippen tussen de vrouwendijen openbloeien en hun pikken bereikten hun hoogste stand. Het blije lijden. Is dat niet wat veel geld voor zo'n bijna vanzelfsprekende behandeling? Het voornaamste middel dat Harig gebruikt wordt is atrazine dat door maïs kan worden afgebroken in de plant en breedwerkend is tegen dicotylen en éénjarige grassen Harig spaart echter de gierstsoorten hanepoot, bloedgierst, Facial, naaldaar, harig vingergras.