moeder verrast

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Anus

anus

Je anus is het laatste stukje van de endeldarm. Aanraking van de anus en de prostaat geeft een opwindend gevoel. Lees hier meer over anus en prostaat.
De anus bestaat uit twee tussen de massief-vlezige billen ingebedde sluitspieren (sfincters), namelijk de uitwendige dwarsgestreepte sluitspier, de musculus  ‎ Anatomie en functies bij de mens · ‎ Anus bij andere organismen · ‎ Zie ook.
Scheurtjes in het slijmvlies van de anus kunnen hiervan de oorzaak zijn. We noemen ze ook wel fissuren. Anusscheurtjes zijn vervelend, maar. anus

Anus - vunzige opa's

Dit ervaart u als jeuk en nattend eczeem. Anus en kringspieren Je anus zit tussen je billen. Testen op hiv en soa's. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Voelt u een scherpe pijn tijdens en korte tijd na de ontlasting pijn bij het poepen , dan duidt dit meestal op een anale fissuur of getromboseerde aambei. Ook een arts doet dit met de klachten en een eventueel lichamelijk onderzoek.