ook piemels

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant. amateur Molotov - Amateur (Rock Me Amadeus)

Amateur - Natasha Nice

Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. De term amateur heeft soms ook een negatieve connotatie, waarbij wordt gedoeld op de mindere kwaliteit van de uitvoering. Zij mochten als niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaal , en stonden niet onder de kerkelijke tucht die geldt binnen de calvinistische leer , maar gingen als 'betrokken' sympathisanten wel naar de kerk, omdat ze het geloof en de kerk wel een warm hart toedroegen. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Stel zelf een vraag.