cockpit van

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Rimmen

rimmen

Met je tong de aarsopening (anus) van je partner likken, noemt men rimmen (of kontlikken).
Rimmen of rimming is het met je tong langs het randje ('rim' in het Engels) van de anus gaan. De Nederlandse term is kontlikken. Je anus is één van je.
Ik heb het wel eens voorgehad dat mijn ex op een dronken avondje mij begon te rimmen. En vond het om eerlijk te zijn, alhoewel ik het niet  [ Rimmen ] Hoe beginnen? Tips?.

Rimmen - heeft

Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail. Nadat ik mezelf had volgegoten, besloot ik dat het tijd was voor wat casual seks. Voordat ik vertrok, toen ik me aan het aankleden was, probeerde ik tegen hem te zeggen dat het op een dag een grappige anekdote zou zijn, maar ik denk niet dat hij het daarmee eens was. Testen op hiv en soa's. [Rimmen] Wie houdt er van en waarom? In dit eBoek staan tientallen technieken, trucs an adviezen om jezelf en  jouw sekspartners het seksleven te geven dat jullie altijd al wilden hebben. 028b Rimmen Outskirts Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. In dit eBoek staan tientallen technieken, trucs an adviezen om jezelf en  jouw sekspartners het seksleven te geven dat jullie rimmen al wilden hebben. Hoe je jezelf Tieners (18+) noemt. Rimmen op Oscar Oliver. Geef een reactie: Reactie annuleren. De Revolutionaire Seks Methode. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. rimmen