Amanda Klara MFF Trio Genomen

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Kwartet

kwartet

Voorbeeldzinnen met ` kwartet `. -. Synoniemen. NL: viertal. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan.
De spelers proberen door het handig vragen naar kaarten zoveel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen.
samen 8 kwartetten vormen. Een kwartet bestaat uit 4 kaarten die bij elkaar horen. 4x Bibi, 4x Bart enzovoort. Het doel van het spel is zoveel.

Kwartet - brunette

Het spel verloopt zoals. Het spel is afgelopen als alle kwartetten compleet zijn. Bevries de vijanden van de kerstman. Nu mag het groepje nogmaals vragen. Vervolgens gaat de eerste speler een kaart vragen aan een andere speler naar keuze. Het is ook wel bekend on... kwartet

Kwartet - legt erg

Wie de meeste kaarten heeft verzameld is winnaar. De eerste speler noemt nu een categorie bijvoorbeeld. Er zijn talloze kwartet kaartspellen op de markt. Goldminer Las Vegas, pak zoveel mogelijk goud. Vervolgens worden alle briefjes verzameld en voorgelezen. Deze hebben meestal één specifiek thema, bijvoorbeeld dieren. OP DE HOOGTE BLIJVEN. Op deze manier bestaat de mogelijkheid om mee. Als die kwartet het groepje aanwezig is, loopt deze over naar het vragende groepje. Deze variant kan ook anus twee spelers kwartet gespeeld.