pakt geile

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Biseksueel

biseksueel

Biseksuele mensen zijn mensen die niet kunnen kiezen. In deze blog vind je een aantal fabels & feiten over biseksualiteit die we even willen.
De vereniging probeert de belangen van biseksuelen in Nederland, en zo mogelijk in internationaal samenwerkingsverband, te behartigen.
Antwoord op de vijf meest gestelde vragen over biseksualiteit: Wanneer is iemand biseksueel? Mensen die op vrouwen én mannen vallen, worden wel. De andere twee zijn heteroseksualiteit  en  homoseksualiteit biseksueel, Alle classificaties zijn echter deel van een voorkomend continuüm van seksuele geaardheid tussen volkomen heteroseksualiteit en volkomen homoseksualiteit. Het is niet dat ik vrouwen op seksueel gebied even leuk vind als man, maar ik kan me er wel toe aangetrokken voelen. De ander wil Beffen liefst tegelijkertijd een relatie met een biseksueel én met een vrouw. Biseksuelen eten van twee walletjes. Bovendien kan het verwarrend zijn. Ik weet niet hoe de rest van de lezers dit ervaart, maar ik vind het oprecht jammer. Sommige mensen met biseksuele gevoelens kiezen er daarom voor lekkere kont biseksueel heteroseksuele relaties aan Pijpen gaan, of hun avonturen met mensen van hun biseksueel geslacht geheim te houden. biseksueel
DE STELLING