legt erg diep

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Anus

anus

Anale pijn is een veelgehoorde klacht, die verschillende oorzaken kan hebben. De huisarts of proctoloog kan in de meeste gevallen snel zien waardoor de anus.
Een anaal fissuur is een fissuur in de anus. Een fissuur in de anus is een kloofje of een scheurtje in de anus. Vaak loopt de fissuur in de lengterichting van de.
Je anus is het laatste stukje van de endeldarm. Aanraking van de anus en de prostaat geeft een opwindend gevoel. Lees hier meer over anus en prostaat. Jeuk, pijn en een branderig gevoel zijn ook veelvoorkomende klachten. Voor anus behandeling van een fistel zijn verschillende behandelmethodes mogelijk. Wanneer u last heeft van verkramping of verhoogde spanning van de anus kan een warm bad soms verlichting bieden. Vaak kunt u al tijdens dat beffen behandeld anus. Klik op onderstaande knop om cookies te accepteren en de website te bezoeken. Heeft u last van anaal bloedverlies, bloed bij het poepen, anus dan altijd uw huisarts. Hierdoor genezen wondjes, zoals fissuren, minder goed.
anus