legt erg

dating

betrapt zijn naakte schoonzus badkamer, besluit..

Tong piercing

tong piercing

De tongpiercing is inmiddels een van de meest populaire piercings. Bij een tongpiercing wordt er een staafje (barbell) rechtop door de tong geplaatst.
Het plaatsen van een tongpiercing is moeilijker dan veel andere piercings, omdat hij niet alleen in het lichaam wordt aangebracht, maar ook spierweefsel.
Voor het plaatsen van een piercing kun je het beste naar een professionele studio gaan. Het aanbrengen van een tongpiercing is een relatief.

Tong piercing - legt

Zit het niet in de weg? De eerste tijd moet je je mond spoelen met een desinfecterend spoelmiddel, zoals verdunde bocasan of listerine. Koude dranken en water ijs helpen om de zwelling en pijn te verminderen. Handige informatie voor tijdens het winkelen! Als je merkt dat het balletje wat zakt in de tong dan is het staafje te kort en dan zul je weer terug een maatje langer moeten. Piercings worden in het algemeen gebruikt om je lichaam aan de buitenkant te versieren. Welke dan ook, hoe lang je het ook al hebt en hoe veel je er al mee gespeeld hebt spelen geen rol in hoe belangrijk het is om dit niet te doen. Alleen de rubbertjes verlies je snel! Trio lange staafjes stoten tong piercing tegen tanden en tandvlees. Voor een tongpiercing wordt er gebruik gemaakt van een barbell, een staafje met aan beide kanten een bolletje. Het is vooral belangrijk niet met de piercing te spelen tijdens de genezingsperiode, aangezien dat het goed genezen van orgasme wond bemoeilijkt. Stukje afgebroken van voortand.

Mature: Tong piercing

Tong piercing 853
TRIO Brunette
Anus Nederlands